Een avondje uit is heerlijk! Even ertussen uit een hapje eten of een drankje doen, een musical meepakken of een filmpje. Er zijn genoeg dingen waarmee jij je kan vermaken maar wat doe je eigenlijk aan bij een avondje uit? Je wilt je date naturlijk wel een beetje impresse en er iets mooier uitzien dan op je werk overdag maar je wilt je natuurlijk ook niet overdressen. In deze blog geven we een paar tips over de perfect outfit voor een avondje uit.

  1. Een andere jas doet wonderen

Overdag loop je misschien in je heerlijk warme dikke winterjas maar heel classie zal deze er waarschijnlijk niet uitzien. Een mantel, wollen jas of zelfs een dunne parka doen al wonder voor je outfit. Onlangs kocht ik een prachtige beaumont jas en deze heb ik nu omgedoopt tot avondje uit jas. Mijn beaumont jas is wat langer en van faux fur. Faux fur heeft een wat luxere uitstraling en houd je daarnaast ook nog eens super warm. Geen winterjas meer nodig!

  1. Geef je lippen een lekker kleurtje

Ga je meteen door na je werk? Doe dan gewoon een leuk kleurtje op je lippen, werk je foundation en mascara een beetje bij en je bent eigenlijk al helemaal ready. Less is more en je date vind je sowieso prachtig. Nog een pluspunt; je bent super snel klaar!

  1. Vervang je sneakers door een paar simpele hakken

Ook je schoenen kunnen al veel veranderen aan een outfit. Wissel je sneakers door een paar pumps en je outfit heeft meteen een flinke upgrate gehad. Let wel op dat je hakken niet te hoog zijn voor het geval dat je date even lang is, we willen natuurlijk geen ongemakkelijke hoogte verschillen.

  1. Sweater uit, jasje aan

Ook een net jasje kan al wonderen doen. Natuurlijk zit een sweater heerlijk maar heel fancy is het niet. Zorg er voor dat je een leuk en net jasje in de kast hebt hangen. Perfect voor dit soort avondjes.

  1. Draag altijd een sieraad als eye cather

Sieraden maken een outfit af. Of het nu een groot horloge is, een stoere ketting of een paar gave ringen. Sieraden horen gewoon bij outfit en zeker als je net dat beetje extra wil. Probeer met je sieraden ook de nadruk te leggen op jouw pluspunten. Mooie handen, doe een paar ringen om. Slanke taille, kom maar door met die riem. Prachtige ogen, zeg hallo tegen een paar diamanten in je oren. Laat het maar lekker vonkelen!

Heb je nog meer tips? Laat het ons weten!